Για εμάς

Natural Foods

Η LV Natural Foods, μαζί με περισσότερους από 200 προμηθευτές από όλη την Ελλάδα, δεσμεύεται να σας προσφέρει εξαιρετικής ποιότητας μέλι με μοναδικό άρωμα και ξεχωριστή γεύση. Οι ποικιλίες που θα βρείτε στην εταιρεία μας προέρχονται κυρίως από αγριολούλουδα, καθώς και πευκόμελο, μέλι δάσους και θυμαρίσιο μέλι. Για τον σκοπό αυτό, η παραγωγή της LV Natural Foods συνεισφέρει σε ένα ορισμένο ποσοστό μέσω του ιδιωτικού μελισσοκομείου της.

Δείχνουμε τη μέγιστη προσοχή και υπερηφάνεια για τα προϊόντα μας και είμαστε υπεύθυνοι για την τήρηση των υψηλότερων προτύπων της ΕΕ από τη συλλογή του μελιού από τις κυψέλες μας έως τη διαδικασία εμφιάλωσης στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας, για να διασφαλίσουμε την παράδοση άψογων και μοναδικών προϊόντων, τα οποία ξεχωρίζουν για την ποιότητά τους και την εξαίσια και λεπτή τους γεύση. Η LV Natural Foods στοχεύει να προσφέρει τα προϊόντα υψηλής ποιότητας και συνέπειας σε μια απαιτητική αγορά.

Βραβεία

ΤΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΛΙΟΥ

Η Ελλάδα έχει μακρά ιστορία στη μελισσοκομία ενώ έχει αποδειχθεί ότι έχει την υψηλότερη πυκνότητα κυψελών ανά εκτάριο σε σύγκριση με άλλες χώρες της Ευρώπης

 Το ελληνικό μέλι θεωρείται ένα από τα καλύτερα στον κόσμο λόγω της βιοποικιλότητας του ελληνικού τοπίου και της πλούσιας ποικιλίας της ελληνικής χλωρίδας, που περιλαμβάνει πολλά ενδημικά είδη φυτών. Η Ελλάδα θεωρείται, επίσης, η χώρα με την πλουσιότερη χλωρίδα στη Μεσόγειο. Αυτές οι εκλεκτές ποικιλίες, που φύονται στα πιο απομακρυσμένα μέρη, μακριά από κάθε ανθρώπινη δραστηριότητα, σε συνδυασμό με το μικροκλίμα της χώρας και το ιδανικό μεσογειακό κλίμα, αποτελούν σημαντικό παράγοντα που συμβάλλει στις ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του αρώματος και της γεύσης του ελληνικού μελιού. Συνδυάζοντας όλους τους παραπάνω παράγοντες με την αγάπη, την τέχνη και την αφοσίωση των Ελλήνων μελισσοκόμων για τις κυψέλες τους, όπως μαρτυρούν γενιές μελισσοκόμων στην Ελλάδα, μπορεί κανείς να καταλάβει γιατί το ελληνικό μέλι κατέχει μια από τις κορυφαίες θέσεις στην παγκόσμια αγορά.